Lemez

Melegen hengerelt lemezek:

Többféle anyagminőség biztosítja, hogy a felhasználási célokkal összhangban legyenek a mechanikai tulajdonságok, vegyi összetétel és a tűrésmezők. A melegen hengerelt anyagok jól hegeszthetőek, ezért széleskörű a felhasználási területe, többek között a gépipar, építőipar, szerkezetgyártás.

A termékcsoportba tartoznak a bordás (könnycsepp mintás ) lemezek, finomszemcsés (S355MC) és kopásálló lemezek (XAR400) , melyek különleges tulajdonságaik miatt speciális felhasználásra alkalmasak , pl. mezőgazdasági-, vasúti gépek, daruk, földmunkagépek, bányagépek, csúszásgátló bevonatok.

Hidegen hengerelt lemezek

Az egyenletesebb anyagstruktúrának , mélyhúzhatóságának és jobb minőségű felületének köszönhetően elsősorban az autóiparban és elektrotechnikai iparban használják.

Raktáron tartott minőségek: DC01

Tűzihorganyzott lemezek

A tűzi-maró eljárással felvitt horganyréteg biztosítja az acéllemez magas élettartamát, korrizióállóságát , dekoratív megjelenését. Mindemellett jól hegeszthető és forrasztható,ezért felhasználási területe sokrétű:ereszcsatornák, dekoráció, burkolatok, egyéb kültéri alkalmazások.

Raktáron tartott minőségek: DX51

Raktári programunkon kívül eső termékeket egyedi megrendelés keretében tudunk biztosítani.