Driving Camp

Használja napjaink egyik leginnovatívabb anyagát!

Napjainkban a kivitelezések során egyre inkább elvárás, hogy egy homlokzat figyelemfelkeltő, de egyben elegáns és dekoratív legyen. Ezek megvalósítására kiváló megoldás a finomlemezes épületburkolás.

Alapanyagként elsősorban olyan termékeket alkalmazunk, amelyek felületükben biztosítják a sokszínűséget és a tartósságot. A Magyarországon jól ismert Alucobond burkolati elem teljes mértékben megfelel ezen igényeknek.

Miért az Alucobond a legmegfelelőbb választás?

Tökéletesen síkfelületet biztosít, garantálva a kiemelkedő minőséget és időtállóságot. Az anyag szerkezeti felépítésének köszönhetően könnyen
megmunkálható, és az egyedileg kidolgozott SZ20 rögzítési rendszerrel gyorsan szerelhető. Ez a beépítési típus az Alucobond által kifejlesztett saját felfogatási mód, ahol a paneleket már jóval korábban, műhely körülmények között előkészítik, így a helyszíni kivitelezés ideje jelentősen lerövidül. Ezzel a dekoratív burkolattal igazán látványossá és egyedivé teheti az épületek arculatát; jó hír, hogy kül- és beltéren egyaránt alkalmazható.

Driving Camp- messziről felismerhető

A zsámbéki Driving Camp közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központ az egyik legimpozánsabb Alucobond burkolatú épület. Két végén, nagyjából 250 négyzetméternyi felületen került beépítésre az ezüstszínű burkolat, dinamikus, modern fellépést kölcsönözve az egész épületnek. A tervezők úgy álmodták meg a központot, hogy a középső, egyszerű lemezfedést egy karakteres burkolattal zárják le. A cél a két teraszrész kihangsúlyozása, egyszerű, de elegáns anyaggal való borítása volt. A teraszok és a mögöttük lévő kiszolgáló helyiségek rendezvények megtartására kiválóan alkalmasak. Az Alucobond lemez lehetővé tette, hogy a födémeket tartó oszlopok a lehető legkevesebb osztással kerüljenek burkolásra, így vonalvezetésükkel egységes képet nyújtanak a látogatók számára.

Az Alucobond lemez szerkezeti felépítése miatt nagyobb méretek esetén is szép síkfelületeket ad, felfogatási rendszerei lehetővé teszik a nagy fesztávok áthidalását. A homlokzat kiosztásával kapcsolatos egyedi lehetőségeknek szinte csak a tervező fantáziája szab határt.

A projekt 2012-ben került átadásra, az Alucobond burkolat kivitelezését a GBAM Partners Kft. végezte.

További információ: Csere Döníz, +36 1 414 8814.