Úton a jövőbe: megnyitottuk új győri telephelyünket!

Vállalatunk 2016. február 29-én megvásárolta az Ib Andresen Industri Magyarország Kft.-t. A győri vállalat thyssenkrupp Ferroglobus néven működik tovább és 200 000 tonna éves kapacitással áll az autóipari piac szereplőinek rendelkezésére. A telephely kiemelkedő logisztikai adottságai, a kiváló közúti, vasúti és vízi közlekedés, nemcsak a hazai, de a kelet-európai régió autóipari ügyfeleinek kiszolgálását is lehetővé teszik, megalapozva ez által vállalatunk további piaci növekedését. 2016. április 21-én egy nagyszabású esemény keretében mutattuk be az új központot és ünnepeltünk együtt partnereinkkel, vendégeinkkel és kollégáinkkal.

Az esemény hivatalos megnyitója előtt a közel 300 résztvevő megtekinthette a telephely egészét, így az acélipari megmunkáló csarnokot is. Az akvizíciónak köszönhetően a legmagasabb szintű autóipari igényeknek is képes eleget tenni a thyssenkrupp Ferroglobus, jelentősen bővül a vállalat hasítási és táblásítási portfóliója, a szénacél mellett pedig alumínium és rozsdamentes acélok megmunkálása is zajlik majd az új telephelyen.

A rendezvényt Marcus Wöhl, a thyssenkrupp Steel Service Center vezetőségének elnöke, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, valamint Petró Zoltán, a thyssenkrupp Ferroglobus vezérigazgatója nyitotta meg. Ezt követően Lothar Patberg, a thyssenkrupp Steel Europe AG vezető innovátora tartott előadást: olyan új autóipari alapanyagokat mutatott be, amelyek átformálhatják az autóipari piac egészét. A közös ünneplést a Freelusion együttes előadása, Király Linda és Viktor, valamint a Vegas Show Band koncertjei, és számos érdekes játék tette még emlékezetesebbé. Minden résztvevőnek köszönjük, hogy együtt ünnepelhettünk!

A rendezvényről készült videónkat itt tekintheti meg, a fotókat pedig itt.