Magvassy Aréna

A győri Multifunkcionális Aréna, Győr kiskúti városrészében, az ETO Park felőli oldalon épül fel.

Az arénába, -amely egybeépül a Magvassy csarnokkal - több mint 5000 szurkoló fér majd be, és novemberi átadását követően az első nagy eseménye a decemberi női kézilabda Európa-bajnokság lesz.
Az új aréna befogadóképessége változtatható lesz az aktuális rendezvény férőhelyigénye szerint. A közel 5500 ülőhely egy részét szerelik be fixen, a többit úgy alakítják ki, hogy a lelátó alá betolható legyen. Az épület külseje úgynevezett szitaszövet borítást kap, mely megvilágítva az elképzelések szerint látványos külsőt kölcsönöz majd az arénának.
Az új létesítmény nemcsak a sport, de koncertek, kulturális rendezvények, kiállítások, vásárok és a társadalmi élet egyéb eseményeinek új győri otthona is lehet. Partnerünk, a Weinberg’93 Kft. gyártotta, szerelte és emelte be a győri Magvassy Aréna tetőszerkezetének elemeit. A 48 tonnás 60 méter hosszú elemeit, a 18 méteres magasságba egy 400 tonnás autódaru emelte fel. A precíz gyártásnak és a gondos előkészületeteknek köszönhetően a tervezettnek megfelelően került a helyére a nem hétköznapi szerkezet, amelyhez alapanyag beszállítóként mi is hozzájárulhattunk.